Op steeds meer plaatsen wordt solar buitenverlichting geplaatst. En dat is niet zo vreemd. Het levert een flinke energiebesparing op en verminderde CO2-uitstoot en daarmee een grote bijdrage aan een beter milieu. Solar buitenverlichting werkt volledig of vrijwel volledig op zonne-energie die wordt opgewekt met de eigen zonnepanelen.  Overdag wordt de energie opgeslagen in de batterij, om ’s nachts de lampen te kunnen laten branden. Zelfs als de zon niet uitbundig schijnt, wordt er nog steeds energie opgewekt en opgeslagen. Het is een prima manier om bijvoorbeeld het terrein van je bedrijf te verlichten of de gevel van het pand.

Met solar verlichting kun je prima variëren

Solar buitenverlichting is verkrijgbaar in tientallen uitvoeringen. Voor iedere situatie is er wel een Solar Light oplossing te bedenken. Er kan op meerdere manieren maatwerk worden geleverd als het gaat om duurzame verlichting voor buiten. Of het nu gaat om beperkte verlichting op bijvoorbeeld een toegangsweg of royale verlichting die het pand mooi uitlicht in het donker. Dit is allemaal mogelijk. En als je op je website of in reclame uitingen kunt laten weten dat alle verlichting duurzaam is en dat je dus hart en oog hebt voor het milieu dan zal dit zeker waardering oogsten. Er zijn zelfs bedrijven die het liefst of alleen maar samenwerken met bedrijven die milieubeleid hoog in het vaandel hebben staan. Sinds het klimaatakkoord dat in 2013 werd gesloten worden dat er alleen maar meer.

Maak ook jouw bedrijf een stuk duurzamer

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en ‘normaler’. De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en groene energie enorm toe. Als je niet achteraan wilt lopen in deze ontwikkeling, maar juist trendsetter wilt zijn, neem dan nu contact op met Sun Park Innovation. Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over onze producten en over het inzetten van solar buitenverlichting voor instellingen en bedrijven. Wees ook koploper en laat deze duurzame verlichting plaatsen in en om je bedrijf. Je kunt je interesse kenbaar maken via het contactformulier op onze website of bel ons op telefoonnummer 06 – 42 46 14 77. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek of beantwoorden je vragen zo uitgebreid mogelijk per mail.