Skip to content

Eerste Solar Flybrid Light

OpdrachtgeverGemeente Alphen aan den Rijn

ProjectWest Kanaalweg

Datum16-06-2017

De West Kanaalweg langs de Zegerplas voorzien van Solar Lichtmasten zodat voetgangers en fietsers niet meer in het donker hoeven te wandelen of te fietsen.

West Kanaalweg

Met trots hebben we begin 2017 onze eerste Plug & Play Solar Verlichting geleverd aan de gemeente Alphen aan den Rijn. Voor dit project hebben wij de Solar Flybird Lights geleverd die op de West Kanaalweg langs de Zegerplas zijn geplaatst.

De wandelaars en fietsers hadden aangegeven dat ze zich ’s avonds niet veilig voelden in het donker. Maar omdat er geen bekabeling was, zocht de gemeente naar een autonome oplossing en klopte bij ons aan met deze vraagstelling.

We boden de Flybird aan en na een test in de winter van 2016/2017 was de gemeente enthousiast en gecharmeerd van onze Flybird en besloot deze toe te passen bij dit project.

Zie video van de West Kanaalweg

Interview wethouder Openbare Ruimte:

De Flybirds zijn geplaatst voor de opening van de nieuwe brug die feestelijk werd geopend door de wethouder en alle betrokken partijen. Uiteraard waren wij ook van de partij. We hebben mooie interviews gemaakt met de wethouder Openbare Ruimte. En daarnaast heeft bestuurslid Peter Bontekoe een interview gegeven voor een artikel bij Omroep West.

Zie link met artikel van Omroep West: https://www.omroepwest.nl/nieuws/3430976/Alphen-installeert-unieke-lantaarnpalen-op-zonne-energie-Dit-is-de-toekomst