Een nieuwe koers voor Sun Park Innovation

Vijf jaar geleden is Sun Park Innovation ambitieus opgericht door ons vieren sindsdien hebben we mooie resultaten behaald met onze Solar Verlichting binnen de wereld van Openbare Verlichting en met onze PV Installaties.

In de afgelopen jaren merkten we dat de vraag naar Autonome Solar Oplossingen sterk toenam. Niet alleen op het gebied van Solar Verlichting maar in z’n algemeenheid. Daarnaast zijn er ook nieuwe ontwikkelingen gaande op het gebied van backup systemen. Een zeer interessante markt waar wij ook graag iets in wilden betekenen. Maar al snel merkten we dat het niet werkt om te veel (hoofd)pijlers te hebben in een bedrijf met een klein team.

 Daarom hebben we besloten om vanaf maart 2021 op te splitsen zodat we beide markten goed kunnen bedienen.


Anouk en Fons Beekman gaan door met de ontwikkeling, productie en verkoop van Solar Lichtmasten binnen Sun Park Innovation.

Judy en Chris de Jong starten nieuwe activiteiten op het gebied van hybride omvormers en schakelmaterialen voor PV installaties binnen een nieuwe BV.


Daarnaast zijn er activiteiten waar we nog gezamenlijk aan zullen werken zoals de ontwikkeling van backup systemen en de toepassingen van accu’s bij autonome oplossingen.


Deze nieuwe koers beschouwen we als groei van onze bedrijfsactiviteiten en als een nieuwe uitdaging waar we allemaal veel zin in hebben.Sun Park Innovation is en blijft een familiebedrijf met een familiecultuur. Waarden en normen als: vertrouwd, betrouwbaar en een hecht team zullen blijven. Samen met ons nieuwe Team zullen wij onze diensten blijven aanbieden zoals u van ons gewend bent. Met Solar Verlichting als onze hoofdpijler kunnen we meer aandacht en energie steken in wat voor u belangrijk is en onze producten daarop aanpassen. We blijven daarom ook innoveren zodat onze Solar Lichtmasten in vrijwel alle openbare ruimtes toegepast kunnen worden. Binnenkort hier meer over.

Met Innovatieve Groet,

Anouk en Fons Beekman