Plaatsing & Installatie

Sun Park Innovation staat voor kwaliteit en vakmanschap van haar producten. Echter, in de praktijk bleek dat de plaatsing en installatie niet altijd op de juiste manier werd gedaan waardoor de accu’s onvoldoende opgeladen werden. Met name in de winter viel dit op doordat de verlichting niet de gehele nacht tot aan de ochtend brandde. Daarom bieden wij op verzoek van onze opdrachtgevers ook de volledige plaatsing en installatie van onze Solar Lichtmasten aan.
De installateurs zijn vakmensen die door ons zijn opgeleid en vakwerk afleveren.
Op deze manier kunnen wij garanderen dat het vakkundig gebeurt zodat u nog lang kunt genieten van de Solar Lichtmasten. Ook in het natraject blijft u verzekerd van een goede service en staan we altijd voor u klaar.

Service & Onderhoud Solar Lichtmasten

Alle techniek heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig om de levensduur te verlengen. Hoewel onze Solar Lichtmasten niet erg onderhoudsgevoelig zijn, adviseren wij om ze regelmatig te onderhouden.

Service

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op de volledige Solar Lichtmast. Gedurende deze periode verhelpen wij kosteloos storingen en problemen zodat u weer een goed werkende Solar Lichtmast hebt

Onderhoud

Om langdurig te kunnen genieten van onze Solar Lichtmasten bieden wij ook Onderhoudscontracten aan.


Dankzij onze slimme software kunnen we op afstand monitoren welke Solar Lichtmasten aandacht behoeven. Zo kunnen we snel schakelen en preventief en/of correctief onderhoud bieden waar het nodig is.Onder het onderhoud behoort o.a. één keer per jaar controle op locatie, schoonmaak van de zonnepanelen en armaturen en eventuele vervanging van onderdelen.


Wilt u meer weten over onze Service en ons Onderhoudscontract? Neem dan contact met op ons Team Support op support@sunparkinnovation.com.