Wanneer je als ondernemer nadenkt over manieren om je bedrijf duurzamer te maken dan moet de verlichting zeker aan bod komen. Dit is namelijk een flinke ‘energievreter’. Dat geldt zeker ook voor de buitenverlichting. Je wilt je bedrijf goed zichtbaar laten zijn voor bezoekers, zeker als je ook in de avonduren geopend bent, zoals bijvoorbeeld een restaurant. Maar al die verlichting moet van stroom worden voorzien. Wanneer je kiest voor duurzame buitenverlichting dan is deze zelfvoorzienend doordat er gebruik wordt gemaakt van zonne-energie. Deze energie is gratis en schoon. Door energie op te vangen als de zon schijnt kan de verlichting gedurende de nacht branden. Ook op dagen dat de zon niet uitbundig schijnt wordt er energie opgeslagen.

Een investering waarmee je een statement maakt

Als bedrijf wil je graag een statement maken aan klanten en relaties. Dit kan door zo duurzaam mogelijk te functioneren. Zonne-energie speelt daar vaak een belangrijke rol bij. Steeds meer kantoren en bedrijfspanden worden voorzien van zonnepanelen op de daken om op deze manier een groot deel van de benodigde elektriciteit zelf op te wekken. Maar heb je al eens nagedacht over de verlichting? Ook die kan een stuk milieuvriendelijker. Kies nu voor de duurzame buitenverlichting van Sun Park Innovation en je zet meteen een enorme stap in de goede richting als het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn. Geef het goede voorbeeld aan je collega-ondernemers door te kiezen voor verlichting die een stuk minder belastend is voor de aarde en het milieu.

Sun Park Innovation nodigt je uit tot meer duurzaamheid

Ons bedrijf is enorm enthousiast over duurzame buitenverlichting en andere mogelijkheden om een zo milieuvriendelijk beleid te voeren. We willen dit enthousiasme uiteraard zo veel mogelijk overbrengen op onze klanten. Bestaande klanten, maar vanzelfsprekend ook nieuwe klanten. Daarom nodigen we je van harte uit om rond te kijken op onze website. En heb je vragen of wil je een offerte aanvragen voor het leveren van duurzame verlichting voor jouw bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 – 42 46 14 77. Je kunt je vraag ook per e-mail stellen of via het contactformulier op onze website.