Onze oplossingen voor autonome verlichting heten de Solar Flybird Light (verder Flybird), en Solar Nighthawk Light (verder Nighthawk) van de Road Smart serie. Nighthawk is een luxere variant van de Flybird. In de basis zijn deze twee armaturen vergelijkbaar. Beide types zijn mooi en modern vormgegeven van verzinkt aluminium en van zeer degelijke kwaliteit. Ze zijn beide gebaseerd op LED-verlichting in combinatie met een intelligente controller, een hoge efficiëntie zonnepaneel en een veilige en milieuvriendelijke batterij.

De specificaties zijn aan te passen aan jouw specifieke situatie. Ze zijn ook voorzien van intelligente software waarmee zowel de brandtijden als het lampvermogen volledig instelbaar zijn naar de behoefte van de omgeving. De lichtsterkte wordt automatisch aangepast aan de batterijlading om een zo lang mogelijke brandtijd te bereiken. Uiteraard zijn er verschillende schakelprogramma’s mogelijk. Voor specificaties verwijs ik je graag naar de folders.

Beide oplossingen zijn leverbaar met diverse afmetingen zonnepanelen en  batterijen , waardoor ze niet alleen zeer geschikt zijn voor wandel- en fietspaden, maar ook op parkeerplaatsen en bedrijventerreinen.

Daarnaast zijn deze oplossingen ook bijzonder geschikt voor locaties waar tijdelijk verlichting nodig is. Denk hierbij aan evenementen en festivals.

Vanzelfsprekend kunnen ze ook worden toegepast bij het vervangen of vernieuwen van uw bestaande areaal. Je slaat dan twee vliegen in één klap: vernieuwing van straatverlichting en vermindering van energieverbruik en CO2-uitstoot!

“De Solar Flybird Light blijkt een prima oplossing te zijn voor het verlichten van fiets- en wandelpaden in gebieden waar geen kabel aanwezig is. De Flybird heeft een verrassend goede lichtspreiding waardoor de masten ver uit elkaar geplaatst kunnen worden.”

Fred de LangeVerkeerskundige van Gemeente Alphen aan den Rijn
Solar Flybird Light
Solar Nighthawk Light

Onze oplossingen voor autonome openbare verlichting op zonne-energie zijn al te verkrijgen tegen vergelijkbare prijzen als traditionele openbare verlichting, maar dan zonder de kosten voor een elektriciteitsaansluiting en het verbruik van elektriciteit.