Service & Onderhoud Solar Lichtmasten

Alle techniek heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig om de levensduur te verlengen. Hoewel onze Solar Lichtmasten niet erg onderhoudsgevoelig zijn, adviseren wij om ze regelmatig te onderhouden.

Service

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op de volledige Solar Lichtmast. Gedurende deze periode verhelpen wij kosteloos storingen en problemen zodat u weer een goed werkende Solar Lichtmast hebt.

Onderhoud

Om langdurig te kunnen genieten van onze Solar Lichtmasten bieden wij ook Onderhoudscontracten aan.


Dankzij onze slimme software kunnen we op afstand monitoren welke Solar Lichtmasten aandacht behoeven. Zo kunnen we snel schakelen en preventief en/of correctief onderhoud bieden waar het nodig is.Onder het onderhoud behoort o.a. één keer per jaar controle op locatie, schoonmaak van de zonnepanelen en armaturen en eventuele vervanging van onderdelen.Wilt u meer weten over onze Service en ons Onderhoudscontract? Neem dan contact met op ons Team Support op support@sunparkinnovation.com.

Onderdelen

De assemblage van de onderdelen van onze Solar Verlichting doen wij in huis. Zo blijven we flexibel voor de klantvraag en spelen we snel in op eventuele onvolkomenheden. Deze onderdelen zijn ook beschikbaar voor onderhoudspartners.
 


Wil u meer weten over onze services? Neem dan contact op met ons Team Support.