Plaatsing & Installatie Solar Lichtmasten

Sun Park Innovation staat voor kwaliteit en vakmanschap van haar producten. Om dit te waarborgen, verzorgen wij ook installatie en onderhoud van onze Solar Lichtmasten. Op die manier kunnen wij garanderen dat het vakkundig gebeurt zodat u nog lang kunt genieten van de Solar Lichtmasten. Ook in het natraject blijft u verzekerd van een goede service en staan we altijd voor u klaar.

Plaatsing
Het plaatsen van onze Solar Lichtmasten is makkelijker en sneller dan reguliere lichtmasten doordat deze niet aangesloten hoeven te worden op het lichtnet. Onze zogenaamde Plug & Play modellen doen hun naam eer aan: neerzetten, installeren en klaar!


Installatie
Ook het installeren van onze Solar Lichtmasten is vrij eenvoudig. Desondanks hebben wij gemerkt dat het toch geen eenvoudige klus blijkt te zijn voor iedereen. Bij de installatie is van belang dat het zonnepaneel in de juist hoek en de juiste richting wordt geplaatst. Ook moeten de kabels van het zonnepaneel en het armatuur goed zijn aangesloten.

Doordat dit niet altijd op de juiste manier is gebeurd, werden de accu’s onvoldoende opgeladen in de winter waardoor de verlichting niet de gehele nacht tot aan de ochtend brandde. Op verzoek van onze opdrachtgevers, bieden wij daarom ook de volledige plaatsing en installatie van onze Solar Lichtmasten aan.

De installateurs zijn vakmensen die door ons zijn opgeleid en vakwerk afleveren.

Neem contact met ons Team Sales op voor meer informatie sales@sunparkinnovation.com.