Autonome verlichting op zonne-energie is de toekomst van openbare verlichting (OVL). Niet alleen vanwege de duurzaamheid voor het milieu, maar ook voor de duurzaamheid in je portemonnee!

Echter, de meeste autonome openbare verlichtingsystemen zijn vaak flink duurder dan traditionele openbare verlichting. Hierdoor wordt het vervangen van traditionele OVL door autonome OVL voor velen geen haalbare kaart. Hoe groot het belang van duurzaamheid ook is, het moet financieel wel haalbaar zijn. Helaas is veelal sprake van beperkte financiële middelen, waardoor het niet of onvoldoende gerealiseerd kan worden.

Als dit niet snel verandert, zullen we de doelstellingen van het Energieakkoord 2013 niet gaan halen met het gevolg dat onze planeet steeds ongezonder wordt. En dit gaat ten koste van ons allemaal.

Solar Flybird

OVL is een van de grootste kostenposten voor de overheid, immers, OVL is er altijd en moet ook altijd werken. En hier valt veel winst te behalen.

Daarom bieden wij hoogwaardige autonome openbare verlichting aan die duurzaam, betrouwbaar èn betaalbaar is!

Met onze Solar Street Light Solutions worden niet alleen de kosten van OVL drastisch vermindert, doordat er geen energiekabels en -aansluiting nodig zijn, maar tegelijkertijd ook de CO2 uitstoot naar zo goed als naar 0 wordt teruggebracht.

Hiermee zet je significante stappen richting de nationale doelstellingen uit het Energieakkoord 2013 en terwijl je tòch binnen je begroting blijft!
Hoe? Lees hier over onze oplossingen