Autonome Solar Verlichting van Sun Park Innovation

Iedereen weet dat CO2 neutraal energie opwekken duurzaam is, maar weet u ook dat Autonome Solar Verlichting u veel vrijheden kan bieden? U bent niet langer afhankelijk van de netwerkbeheerder, bekabeling, vaste netwerkkosten of de tijdsplanning van samenwerkingspartners. Het resultaat is een korte doorlooptijd en een flinke kostenreductie. Zo makkelijk kan het zijn.

Waarom is openbare Solar Verlichting interessant voor u?

Uit ervaring weten we dat er geen uniforme oplossing bestaat voor elke klantbehoefte. Om deze reden zijn de slimme oplossingen van Sun Park Innovation altijd op maat. We berekenen de gewenste brandduur en passen daar de oplossing op aan. Alle Solar Lichtmasten zijn dan ook voorzien van slimme software; Zowel de brandtijden als het lampvermogen zijn volledig instelbaar op de behoefte van de omgeving, zodat de lichtmast altijd op het juiste moment zijn werk doet. Het mooie design van de lichtmast zal bovendien openbare ruimtes of terreinen van bedrijven of particulieren verfraaien.

We werken alleen met hoogwaardige kwaliteit onderdelen die allen ten goede komen aan het rendement. Zo bent u verzekerd van een gezonde, goede en duurzame investering. We leveren wat we beloven. Vanzelfsprekend zijn alle lichtmasten voorzien van de benodigde keurmerken en voldoen zij aan de Europese normen en kwaliteitseisen.

Van standaard naar eigen design Solar Verlichting

In 2017 zijn we gestart met onze eerste Solar Verlichting de Solar Flybird Light (Flybird). Ons eerste project was in gemeente Alphen aan den Rijn op de West Kanaalweg waar de brug was vernieuwd en feestelijk werd geopend door de wethouder. Deze eerste Solar Verlichting die wij in Nederland hebben geleverd trok en trekt nu nog steeds veel aandacht door de fraaie vormgeving en de slimme controller.

Echter, door de jaren heen hebben we geconstateerd dat de Nederlandse weersomstandigheden om krachtigere componenten vragen. Daarom zijn wij in gesprek gegaan met een aantal gemeenten en hebben de wensen en eisen vertaald in een nieuw ontwerp voor Solar Verlichting. Ons eerste ontwerp URIAH® Solar Power Light hebben wij in samenwerking met PMF Stalen Masten geproduceerd met de toepassing van een Schréder armatuur. Deze drie staan in gemeente Delfzijl.

Van daaruit zijn wij verder gaan ontwerpen en zijn in 2020 volledig overgegaan op onze eigen Solar Lichtmasten die toegerust zijn met grotere accucapaciteit en groter zonnepaneel met hoger rendement.

Onze eigen Design Solar Lichtmasten

Wij hebben drie modellen Solar Verlichting.
Alle drie de modellen zijn voorzien van een slimme communicatie waarmee wij ze op afstand kunnen monitoren en besturen. Dit systeem is nu nog alleen voor ons beschikbaar, maar we werken er hard aan om ze ook voor u als gebruiker beschikbaar te stellen.

Eliora

Eliora

De Eliora Solar Light is een luxe Solar Buitenverlichting die iedere omgeving verrijkt met haar charmante en elegante design.
URIAH®

URIAH®

Dit is onze krachtige URIAH® die wij speciaal voor de Nederlandse weersomstandigheden hebben ontwikkeld.
Phebe

Phebe

De Phebe zal elke straat verfraaien en verduurzamen. Dit was onze missie toen we haar ontwikkelden

Uw eigen armatuur? Geen probleem!

Veel opdrachtgevers hebben een ‘eigen’ armatuur dat ze standaard toepassen. Ook hier zijn onze Solar Lichtmasten op voorbereid. Zo kunnen we onze Solar Module uitrusten met uw voorkeurs armatuur van een andere leverancier. Gemeenten als Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard en Wellantcollege gingen u al voor.

Wilt u weten of wij ook uw standaard armatuur kunnen toepassen op onze Solar Lichtmasten? Neem dan contact op met ons Team Technology hierover op technology@sunparkinnovation.com

De voordelen op een rijtje
Kosten
U betaalt geen energiekosten of belasting over uw energieverbruik.
Brandduur en accucapaciteit
De benodigde brandduur en accucapaciteit worden aangepast aan de klantbehoefte. Zo leveren onze producten zoveel als mogelijk wat we beloven.
Autonoom
Dankzij het autonome karakter van de lichtmasten, bent u onafhankelijk van bekabeling en van de netwerkbeheerder. Zowel bij de installatie als tijdens het gebruik van de masten.
Direct inzetbaar
De lichtmasten zijn direct inzetbaar. Tevens kunt u Solar Verlichting inzetten als tijdelijke oplossing op locaties met calamiteiten of als openbare verlichting bij locaties met langdurige of frequente storingen. Uiteraard kunnen de lichtmasten ook worden gebruikt als tijdelijke verlichting bij evenementen.
Besparen
U bespaart op lange termijn energie- en aansluitkosten.

Projecten

Eerste Solar Flybrid Light

De Flybirds zijn geplaatst voor de opening van de nieuwe brug die feestelijk werd geopend door de wethouder en alle betrokken partijen. Uiteraard waren wij ook van de partij
Meer informatie >

Autonome Solar Oplossing bij overstroming

Voor de tijdelijke parkeerplaats aan de Damsterkade zocht de gemeente een oplossing om deze te verlichten. Hier wisten wij wel een goede autonome oplossing voor te bedenken.
Meer informatie >

Solar Verlichting in duurzame nieuwbouwwijk

De projectontwikkelaar wilde de nieuwe bewoners van een duurzame nieuwbouwijk duurzame verlichting aanbieden. Hiervoor boden wij onze Design Phebe Solar Power Lights aan.
Meer informatie >