KBij je bedrijf maak je waarschijnlijk gebruik van buitenverlichting. Aan de gevel, om je reclame-uiting mooi uit te lichten als het donker is, of op het pad naar je bedrijf om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk de weg kunnen vinden. Heb je er al eens over nagedacht om de verlichting te vervangen door buitenverlichting op zonne-energie? Dit is heel goed realiseerbaar en het levert je een mooie energiebesparing op. Deze verlichting voorziet immers in de eigen energiebehoefte, er wordt geen beroep meer gedaan op het elektriciteitsnetwerk. Het is dan ook een investering die zichzelf uiteindelijk terugverdient. En daar komt bij dat je met deze stap ook nog eens laat zien dat je als bedrijf het milieu een warm hart toedraagt. Dit zal zeker tot waardering leiden bij je klanten.

Duurzame verlichting langs openbare wegen

Heb je al eens uitgerekend hoeveel jouw provincie of gemeente jaarlijks aan stroomkosten kwijt is voor de openbare verlichting? Natuurlijk is het belangrijk dat verkeersdeelnemers zich ’s avonds en ’s nachts veilig over straat kunnen bewegen. Maar al die verlichting vraagt wel enorm veel stroom. Dat kan ook anders. Je kunt gebruik maken van buitenverlichting op zonne-energie om straten en pleinen te verlichten. Deze verlichting maakt uitsluitend gebruik van zelf opgeslagen zonne-energie en dit levert dan ook een flinke besparing op. En natuurlijk niet te vergeten een enorme reductie op CO2-uitstoot. Steeds meer overheidsinstellingen besluiten dan ook om op plaatsen waar dit realiseerbaar over te stappen op buitenverlichting die werkt op zonne-energie. Zo geeft de overheid ook een duidelijk signaal af dat er alles aan gedaan wordt om te kiezen voor duurzaamheid. Dit is uiteraard een goede zaak die navolging verdient.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over buitenverlichting op zonne-energie

De groep bedrijven en instellingen die kiest voor duurzame buitenverlichting op zonne-energie groeit gestaag. Steeds meer ondernemers en bestuurders onderkennen het belang. En de verlichting doet qua kwaliteit zeker niet onder voor traditionele verlichting. Wil je ook een bijdrage leveren aan een betere wereld, stap dan nu over op deze verantwoorde manier van verlichten. Je kunt direct meer informatie aanvragen via het contactformulier op de website. Sun Park Innovation is daarnaast bereikbaar per e-mail of op telefoonnummer 06 – 42 46 14 77.