Solar Street Light Phebe
vakbeurs ruimte en licht
zonnepanelen

Zonnepanelen Sportcentrum midden Boskoop

De eerste zonnepanelen van de 632 panelen zijn al geplaatst op het dak van Sportcentrum midden Boskoop

We zijn verhuisd

We zijn verhuisd! Sinds 1 maart 2019 zitten wij met ons kantoor in het Crown Business Center Zoetermeer op de 12e etage. Dit is een prachtig kantoorgebouw, centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Voor onze bezoekers hebben we parkeerruimte in de overdekte parkeergarage naast het gebouw.
,

Uriah Solar Lichtmast

Met gepaste trots hebben wij op vrijdag 1 februari 2019 onze 3 unieke URIAH® Solar Lichtmasten mogen realiseren op de Damsterkade in Delfzijl. De URIAH® is uniek in zijn soort en biedt talloze voordelen op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie en dat tegen een betaalbare prijs!

PRIMEUR!!! DE ONTHULLING

De allereerste URIAH Solar Lichtmasten van Sun Park Innovation zijn geplaatst en ingebruik genomen door gemeente Delfzijl.

Nu ook Solar Flybirg Light verlichting in Oldenbroek

Onze Solar Flybird Light, autonome openbare verlichting op zonne-energie, nu ook in Oldebroek.
Sunparkinnovation

Busterminal in Gemeente Alphen aan den Rijn nu verlicht met Solar.

Een mooie autonome oplossing voor de busterminal bij station Alphen aan den Rijn met #BIPV (transparante zonnepanelen) in de bestaande luifel die de verlichting voeden.
Sunparkinnovation

Solar Flyhorse Light geplaatst

Zojuist is onze eerste Solar Flyhorse Light geplaatst in Delfzijl.
Sunparkinnovation

Vakbeurs Openbare ruimte

De belangstelling voor autonome verlichting op zonne-energie onder de overheid en het bedrijfsleven neemt toe. Heerlijk om dit bewustzijn op duurzaamheid te zien groeien.
Zonnepanelen

Geen eigen dak, wel zonnepanelen

Op het dak van de tennnishal van Sportcentrum Midden Boskoop in de gemeente Alphen aan den Rijn kunnen 632 zonnepanelen neergelegd worden. Sportcentrum Midden Boskoop stelt het dak beschikbaar zodat iedereen hier zelf zonne-energie kan opwekken. Dat kan door mee te doen in de ZonneDelen a 25,- euro van Zonnedak Midden Boskoop.
SunparkinnovationSunparkinnovation

Vakbeurs Ruimte en Licht

"Graag verwelkomen wij, team Sun Park Innovation, u van harte op de Vakbeurs Ruimte en Licht. Als Solar Specialist dragen wij bij aan het vergroten van het assortiment op het gebied van autonome openbare verlichting in Nederland."